IndustriedeurenDiverse mogelijkheden:


Voor de industriemarkt bieden wij u een groot aanbod van keuzemogelijkheden. Ook hierbij garanderen wij de beste producten te kunnen aanbieden die er op de markt te vinden zijn. Er veel aandacht aan besteed om alle producten continu te optimaliseren, zodat wij u ten alle tijde de meest innovatieve producten kunnen aanbieden. Onderaan deze pagina kunt u de verschillende brochures downloaden.


Industriele sectionaaldeuren:

De meest voorkomende industriedeur is de sectionaaldeur. Sectionaaldeuren openen loodrecht en laten daardoor ruimte vrij voor en achter de deuropening. De deurpanelen worden vaak onder het plafont, loodrecht boven de opening of daklijnvolgend opgeborgen.

Paneeldeuren, volgeschuimd met Polyurethaan, zijn verkrijgbaar met een paneeldikte van 42 millimeter en 67 millimeter. Bij beide uitvoeringen is het deuraanzicht volledig gelijk. De deuren kunnen handbediend en electrisch worden bediend. Dit kan uitgebreid worden met extra handzenders, radars, codeschakelaars, drukknoppen en nog veel meer.

Het aanzicht en gebruiksgemak van deze deur is tot in de kleinste details geoptimaliseerd, waardoor we u een topkwaliteit industriedeur kunnen aanbieden.


Industriele roldeur:

Roldeuren nemen bijna geen plaats in boven de deuropening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Door de eenvoudige contructie met weinig componenten zijn ze ook bijzonder voordelig. Voor bijzonder brede en hoge halopeningen kunnen wij u roldeuren aanbieden tot wel 11,75 meter breed en 9 meter hoog. Door combinatie van maximaal 3 roldeuren kunnen halopeningen tot wel 30 meter gesloten worden. Uiteraard kunnen de roldeuren ook voor de kleine openingen een veilige en goede keuze zijn.


Industriele snelloopdeur:

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt om de verkeersstroom te optimaliseren, voor de klimaatregeling van gebouwen en energiebesparing. De deuren zijn ontwikkeld voor zeer intensief gebruik en zijn er op berekend om vele honderdduizenden openingen te maken.

Door het standaard veiligheids-lichtscherm zijn er geen extra veiligheidsinstallaties aan de deur noodzakelijk. Hierdoor zijn deze deuren bijzonder montage- en servicevriendelijk.


> Download de folder Industriele sectionaaldeuren

> Download de folder Industriele roldeuren

> Download de folder Industriele snelloopdeuren

Download de folder Dockequipment

Download de folder Collectieve garagedeuren